Menu

Produkter

Tips og råd til at vælge din perfekte håndklædetørrer & håndklæderadiator

Nu du har besluttet dig for at købe en af vores håndklæderadiatorer til dit badeværelse eller køkken, kan vi hjælpe dig med at sikre, at du har foretaget det korrekte valg, så du vælger den håndklædetørrer, der er mest egnet til dine behov.

For at gøre dette valg så nemt som muligt, har vi udarbejdet en hjælpeside, hvor du kan få råd til hvordan du finder den bedste håndklæderadiator til dine behov. Vi ved, at en håndklædetørrer ikke er dagligdagskøb, og du har muligvis brug for yderligere rådgivning, hvilket vi altid er klar til at hjælpe med. Kontakt os på 36 98 09 93 eller via e-mail på info@haandklaederadiator.dk

Hvordan virker håndklæderadiatorer / håndklædetørrerer?

Håndklæderadiatorer / håndklædetørrerer virker på samme måde, som en normal radiator, der er forbundet til et lukket fjernvarmeanlæg. Håndklæderadiatorer forbindes til en varm vandkilde, der cirkulerer inde i håndklæderadiatoren, og genererer på den måde varme.

Kilden til det varme vand kan enten være dit lukkede fjernvarmeanlæg eller gennem et elektrisk varmelegeme, hvis du ikke har et fjernvarmeanlæg i din ejendom.


Hvordan vælger man den perfekte håndklædetørrer?
Hvordan installerer du og sætter strøm til din håndklæderadiator?
Hvordan vælger man det rigtige el-patron / varmelegeme til ens håndklæderadiator?

* Alle elektriske håndklæderadiatorer skal installeres af en kvalificeret & professionel elektriker. Varmelegemer skal indsættes lodret fra et af de nederste forbindelsespunkter (højre eller venstre). Elektriske håndklæderadiatorer skal fyldes op med vand, før du tænder for varmelegemet.